Optika éjjellátóhoz és hőkamerák optikája az ATN cégtől

Affichage de 1 message (sur 1 au total)
  • Auteur
    Messages
  • #15977
    Tumbler
    Participant

    Az ATN egy kiváló minőségű éjjellátó optikát és hőképes optikát tervező és gyártó cég. Az ATN a testreszabott optikai termékek legszélesebb választékát kínálja gyenge megvilágítású környezetben.

    Az ATN egyik kulcsterméke a távcsövek, az optikai célzók a vadászathoz, a hőkamera és az éjjellátó készülékek. Az optikai eszközök gyártása során alkalmazott legújabb technológiáknak és innovatív megközelítéseknek köszönhetően az ATN kiváló képminőséget és megbízhatóságot garantál minden körülmények között.

    Az ATN Smart HD optikája fejlett mikroprocesszorokkal, nagy felbontású mikro-kijelzőkkel, valamint számos érzékelővel és funkcióval van felszerelve. A céltávcsövek és távcsövek táblagéphez vagy telefonhoz való csatlakoztatásának képességével a dedikált iPhone és Android alkalmazások segítségével a felhasználók egyedi megtekintési és kezelési élményben részesülhetnek az ATN eszközökkel. Oldal felkeresése https://www.atneu.hu/thermal-monoculars

    Legyen szó vadászról, hivatásos katonaról vagy csak egy szabadtéri kalandorról, az ATN optikai termékek segítenek meglátni, miről is hiányzott. A nagy teljesítmény, a megbízhatóság és az innovatív technológia kombinációja az ATN-termékeket az egyik piacvezetővé teszi az éjjellátó optikák és a hőképes optikák terén.

Affichage de 1 message (sur 1 au total)
  • Vous devez être connecté pour répondre à ce sujet.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com